2018. július hónap bejegyzései

Partnerségi egyeztetés Településrendezési Eszközök Módosítása érdekében a Rákóczi, Vágóhíd, Széchenyi utcák által határolt területen

Partnerségi egyeztetés Településrendezési Eszközök Módosítása érdekében a Rákóczi, Vágóhíd, Széchenyi utcák által határolt területen A Képviselő-testület döntése alapján település fejlesztési célok megvalósítás érdekében a Rákóczi, Vágóhíd, Széchenyi utcák által határolt területen módosítani szükséges a településrendezési eszközöket. „A településfejlesztési, településrendezési és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

Partnerségi egyeztetés a Damjanich János Általános Iskola fejlesztésének érdekében tervezett módosított településrendezési eszközökről.

Partnerségi egyeztetés  a Damjanich János Általános Iskola fejlesztésének érdekében tervezett  módosított településrendezési eszközökről. A képviselő testület döntése alapján kiemelt iskola fejlesztési cél érdekében szükséges módosítani a településrendezési eszközöket a Madách, Ady, Bercsényi és Táncsics utcák által határolt területen. Ennek célja, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!